Αυτόματη Διασύνδεση Shopranos με DHL Express

Άμεση διασύνδεση για τη δημιουργία και διαχείριση των αποστολών σας

Shopranos
Arrows
DHL Express

Με την ηλεκτρονική πλατφόρμα AfterSalesPro μπορείτε να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε όλα τα voucher της DHL Express για τις αποστολές των παραγγελιών σας. Αυτό επιτυγχάνεται με την αυτοματοποιημένη διασύνδεση του Shopranos με τα web services της DHL Express.

Οι παραγγελίες σας συγχρονίζονται αυτόματα από το Shopranos στο πάνελ διαχείρισης του AfterSalesPro, απ’ όπου μπορείτε να επιλέξετε, να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε όλες σας τις αποστολές. Το tracking code της DHL Express δημιουργείται αυτόματα ενώ ο πελάτης ενημερώνεται μέσω sms για την αποστολή ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει την εξέλιξή της σε πραγματικό χρόνο.

Για την σύνδεση του Shopranos με την DHL Express δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση Shopranos ERP. H διασύνδεση επιτυγχάνεται μέσω API. Η δημιουργία λογαριασμού και η διασύνδεση είναι δωρεάν. Εσείς χρεώνεστε με βάση τον συνολικό αριθμό μηνιαίων αποστολών (voucher). Για την αποστολή sms, απαιτείται η προαγορά sms credits. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία ή κάντε μία αίτηση για δωρεάν παρουσίαση της εφαρμογής.

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

Όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής

Αυτόματη διασύνδεση με το eshop ή το ERP
Υποστήριξη 23+ εταιριών courier ταυτόχρονα
Μεμονωμένη ή μαζική δημιουργία voucher
Επιλογή του τύπου εκτυπωτή που επιθυμείτε
Δυνατότητα επιλογής courier αυτόματα με κριτήρια
Setup της εφαρμογής σε 3 απλά βήματα
Συμβατότητα με όλες τις πλατφόρμες
Δυνατότητα χρήσης του API για custom λύσεις

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Πραγματικές εμπειρίες πελατών

Πρόκειται για έναν πολύ αξιόπιστο συνεργάτη, ο οποίος μέσω της πλατφόρμας του μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες οι οποίες βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η διαχείριση των αποστολών μας μέσω της Easy Shipping είναι πολύ εύκολη και δεν απαιτείται ιδιαίτερη εκμάθηση, μιας η πλατφόρμα είναι πολύ εύχρηστη. Η συνεργασία μας με την EasyShipping μας έχει εξοικονομήσει αρκετό χρόνο από τις διαδικασίες της εταιρείας μας.

TAS Courier logo Περικλής Β. TAS Courier

Στην eCommerce Logistics χρησιμοποιούμε την AfterSalesPro, τους τελευταίους 18 μήνες. Με πάνω από 300 αποστολές τη μέρα και τουλάχιστον 7 διαφορετικές couriers για Ελλάδα και εξωτερικό, πραγματικά μας έχει λύσει τα χέρια. Εύχρηστη εφαρμογή, εύκολη διασύνδεση με το ERP μας και live tracking παραγγελιών είναι μερικά (από τα πολλά) πλεονεκτήματα της εφαρμογής που την κάνουν απαραίτητο εργαλείο για κάθε 3PL.

eCommerce Logistics logo Μιχάλης Κ. eCommerce Logistics

Εξοικονομήσαμε χρόνο και λειτουργικά έξοδα. Η ομάδα της AfterSalesPro είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι ζητάμε, με προθυμία και άψογο επαγγελματισμό.

Enzzo Fashion logo Γιώργος Α. Enzzo Fashion

Εξοικονόμηση χρόνου, χαμηλές χρεώσεις, ότι ακριβώς χρειάζεται ένας επαγγελματίας με κατάστημα eshop. Καλύπτει αρκετές courier και αυτό μας κάνει πιο εύκολη την ζωή μιας και εμείς συνεργαζόμαστε με 3 διαφορετικές courier για τις αποστολές μας. Σας ευχαριστώ για τα 2+ άψογης συνεργασίας και υποστήριξης.

MegaProsfores logo Maria C. MegaProsfores

Τους ανακάλυψα τυχαία και πλέον δεν τους αλλάζω με τίποτα. Πολύ εξυπηρετικοί στο σετάρισμα και ότι χρειάστηκα. Μου αρέσει που κάνουν συνεχή εξέλιξη και προσθέτουν λειτουργίες που μας εξυπηρετούν. Δεν τους αλλάζω. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

TikTak logo Ιορδάνης Γ. TikTak

ΜΑΘΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για όλες τις υπηρεσίες της AfterSalesPro

Δημιουργία Voucher

Δημιουργία Voucher

Διασύνδεση του eshop σας με τις εταιρείες Courier για αυτόματη δημιουργία και εκτύπωση των Voucher των παραγγελιών σας.

Μάθετε περισσότερα
Μαζική παρακολούθηση των αποστολών σας

Μαζική παρακολούθηση των αποστολών σας

Από την έξυπνη σελίδα διαχείρισης, μπορείτε να παρακολουθείτε μαζικά την κατάσταση όλων των αποστολών σας.

Μάθετε περισσότερα
Διαχείριση επιστροφών

Διαχείριση επιστροφών

Πλήρες σύστημα διαχείρισης των αιτημάτων για επιστροφή καθώς και μείωση των επιστροφών μέσω της έξυπνης παρακολούθησης των επικίνδυνων αποστολών.

Μάθετε περισσότερα
Υπολογισμός κόστους αποστολής

Υπολογισμός κόστους αποστολής

Δείτε real-time την εκτίμηση του κόστους ανά εταιρεία για κάθε αποστολή. Μειώστε το συνολικό κόστος αλλά και το χρόνο παράδοσης των παραγγελιών σας.

Μάθετε περισσότερα
Αναλυτικά στατιστικά των αποστολών σας

Αναλυτικά στατιστικά των αποστολών σας

Ένα πλήρες panel με πολύ χρήσιμα στατιστικά για όλες τις αποστολές, επιστροφές και αντικαταβολές σας. Μία ξεκάθαρη εικόνα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Μάθετε περισσότερα
Αποστολή έξυπνων ειδοποιήσεων στους πελάτες σας

Αποστολή έξυπνων ειδοποιήσεων στους πελάτες σας

Προγραμματίστε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις για τους πελάτες σας ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή after-sales εμπειρία

Μάθετε περισσότερα
Branded Tracking Page για τους πελάτες σας

Branded Tracking Page για τους πελάτες σας

Εύχρηστη και mobile friendly σελίδα για εντοπισμό του δέματος από τους πελάτες σας real time.

Μάθετε περισσότερα
Αυτόματη αποστολή αιτήματος αξιολόγησης

Αυτόματη αποστολή αιτήματος αξιολόγησης

Οι πελάτες σας λαμβάνουν αυτόματο μήνυμα sms για να αξιολογήσουν το κατάστημά σας στο Skroutz, BestPrice, Facebook, Google με ένα κλικ

Μάθετε περισσότερα
Διαχείριση αιτημάτων για τηλεφωνικές παραγγελίες

Διαχείριση αιτημάτων για τηλεφωνικές παραγγελίες

Οργανώστε τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες όπως εσείς επιθυμείτε με το σύστημα call request της AfterSalesPro

Μάθετε περισσότερα
Διαχείριση των “Pickup from store”

Διαχείριση των “Pickup from store”

Προγραμματισμός και διαχείριση των παραγγελιών που θα παραληφθούν από το κατάστημα. Πλήρης έλεγχος.

Μάθετε περισσότερα
Orders Preparation Efficiency

Orders Preparation Efficiency

Δείτε καθημερινά ποιες παραγγελίες καθυστερούν να προετοιμαστούν για αποστολή στον πελάτη και ποιες φεύγουν από την αποθήκη σας εγκαίρως. Αποκτήστε έλεγχο στην ταχύτητα προετοιμασίας των δεμάτων και εντοπίστε τυχόν καθυστερήσεις.

Μάθετε περισσότερα
Αίτηση για Demo

Αίτηση για Δωρεάν Demo

Προγραμματίστε άμεσα ένα demo για να δείτε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής χωρίς καμία δέσμευση

Με τον δικό σας Account Manager

Ένας εκπρόσωπός μας θα είναι κοντά σας για να σας εξηγήσει όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής αλλά και για σας καθοδηγήσει κατά το setup του δικού σας eshop. Θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα εξέλιξης της επιχείρησής σας και θα σας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες βελτίωσης όλων των διαδικασιών σας.

Δωρεάν εγκατάσταση απο την ομάδα μας

Όλες οι ρυθμίσεις και η διασύνδεση των συστημάτων σας θα γίνει εξ' ολοκλήρου από την ομάδα μας ή με την κατάλληλη καθοδήγησή της. Η εφαρμογή είναι συμβατή με όλα τα συστήματα και τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες επομένως δεν χρειάζεται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις ή αλλαγές από την πλευρά σας.

Μας εμπιστεύονται